Geslachtsorganen-man

Weergaven: 0

Problemen aan de geslachtsorganen van de man:

Ontsteking van de bijbal, vaak veroorzaakt door een bacteriële infectie, wat leidt tot pijn en zwelling in de testikels.

Ontsteking van een of beide testikels, vaak door een virale of bacteriële infectie, wat kan resulteren in hevige pijn en zwelling.

Een medische noodsituatie waarbij de zaadstreng die de testikel van bloed voorziet, verdraait.
Dit kan plotselinge en ernstige pijn veroorzaken en vereist onmiddellijke medische aandacht om verlies van de testikel te voorkomen.

Vergroting van de aderen binnen het scrotum, vergelijkbaar met spataderen, wat ongemak of een zwaar gevoel kan veroorzaken.

Ophoping van vocht rond de testikels, wat kan leiden tot zwelling en soms pijn.

Wanneer een deel van de darm door een zwakke plek in de buikwand in de lies naar beneden zakt, wat pijn en zwelling in het scrotum kan veroorzaken.

Ontsteking van de prostaat, die pijn in de onderbuik, het bekkengebied, de onderrug en soms tijdens het plassen kan veroorzaken.

Vorming van littekenweefsel in de penis, wat kromming, pijn en erectiestoornissen kan veroorzaken.

Een zeldzame maar ernstige aandoening waarbij de omhulling van de zwellichamen in de penis scheurt tijdens een erectie, vaak als gevolg van trauma, wat acute pijn en zwelling veroorzaakt.

Ontsteking van de urinebuis, vaak door een seksueel overdraagbare infectie, wat pijn bij het plassen en afscheiding kan veroorzaken.

Ontsteking van de eikel, vaak door infectie of slechte hygiëne, wat roodheid, zwelling, en pijn kan veroorzaken.


Geef een reactie